Google intră în restaurante și hoteluri VIDEO

Google intră în restaurante și hoteluri VIDEO
După ce a explorat continentele și oceanele, după ce ne-a ajutat să vizităm orașele stradă cu stradă, Google ne arată acum și interiorul restaurantelor și hotelurilor.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Google Business Photos este noua direcţie în care se dezvoltă compania care a început cu un simplu motor de căutare, scrie Huffington Post. Utilizatorii vor putea explora interiorul restaurantelor, hotelurilor, saloanelor sau magazinelor. Business Photos este foarte similar cu Street View, ca interfaţă grafică, singura diferenţă fiind că pozele sunt de interior şi nu de exterior. Declaraţiile au fost făcute, într-o conferinţă, de Marissa Mayer, vice-preşedintele diviziei de servicii locale din cadrul Google.

Google Business Photo pune la dispoziţia antreprenorilor fotografi profesionişti. Dacă nu vor să fie "vizitaţi" de reprezentanţii companiei, patronii pot să fotografieze singuri localurile şi să uploadeze pozele pe site.

Google Business Photos se va lansa, în curând, în SUA, Japonia, Australia şi Noua Zeelandă şi va interacţiona cu Google Maps. Cât despre confidenţialitate, Google spune că feţele clienţilor şi alte staffului vor fi "cenzurate", la fel ca în Street View.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza