Grav accident, soldat cu decesul unui şofer. Cum s-a întâmplat tragedia

Grav accident, soldat cu decesul unui şofer. Cum s-a întâmplat tragedia
Un grav accident de circulație, în care au fost implicate un TIR și două autoturisme, a avut loc duminică seara, în jurul orei 19:00, într-o localitate clujeană.

Un bărbat de 53 de ani din Cluj-Napoca ce conducea autoturismul pe DN 15 E60, în localitatea Luna, dinspre Luduş înspre Turda, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune cu un autotractor cu semiremorcă. 

În urma impactului, conducătorul autotractorului, un clujean de 29 de ani, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

"Autoturismul acroşat, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani din Mureş, a fost proiectat în gardul unui imobil din zonă. De asemenea, autotractorul a intrat în coliziune cu poarta de acces şi gardul unui alt imobil din zonă, precum şi cu o conductă de gaze naturale. Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului de 33 de ani din Mureş", precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Comenteaza