Grindeanu: Sper ca votul de azi să nu fie o mare greşeală. Voi rămâne în PSD VIDEO

Grindeanu: Sper ca votul de azi să nu fie o mare greşeală. Voi rămâne în PSD VIDEO
Premierul demis Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, după ce moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost votată, că va rămâne în PSD, "care nu trebuia să treacă printr-o asemenea încercare, să-şi dea jos propriul guvern pentru că aşa vrea un singur om".

Declaraţia premierului demis, Sorin Grindeanu:

- Important este ca romanii sa simta cat mai putin efectele acestei crize politice. PSD nu inseamna Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu. Acest partid trebuie sa ramana unit. Voi ramane in PSD; care nu trebuia sa treaca printr-o asemenea incercare, sa-si dea jos propriul guvern pt ca asa vrea un singur om.

- Sper din tot sufletul ca in 6 luni de zile sa nu ajungem intr-o situatie similara. Romania nu ar merita asa ceva. Le mutlumesc tuturor ministrilor si le spun ca trebuie sa vina la serviciu si sa-si faca datoria. Pana va fi numit un nou guvern trebuie sa ne facem treaba.

- Îi multumesc lui Victor Ponta, apreciez foarte mult ce a făcut in ultimele zile. Am ales calea cea mai grea, sa nu accept functii, compromisuri, sa nu fac intelegeri mai mult sau mai putin oculte, sa nu ma rog de nimeni, sa nu negociez cu nimei, ci sa fiu corect, transparent si sa-mi fac datoria pana la capat. Asa voi face intr-un mod onest. Aveam aceasta datoria fata de tara noastra.

 

Comenteaza