Guvernul a aprobat extinderea reţelelor de fibră optică în judeţele Dolj, Olt, Cluj, Sălaj şi Bihor

Guvernul a aprobat extinderea reţelelor de fibră optică în judeţele Dolj, Olt, Cluj, Sălaj şi Bihor

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat joi că Guvernul a aprobat un set de Hotărâri care au în vedere pregătirea unor proiecte de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale, pentru realizarea unor conducte de transport gaze naturale în Mehedinţi şi Timiş, conducte de gaze naturale, alimentare cu energie electrică, extinderea reţelelor de fibră optică în judeţele Dolj, Olt, Cluj, Sălaj şi Bihor.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a afirmat că un set de Hotărâri de Guvern adoptate de Executiv au avut în vedere pregătirea unor proiecte de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale. ”Este vorba despre realizarea unor conducte de transport gaze naturale în judeţele Mehedinţi şi Timiş, respectiv pentru realizarea unor conducte de gaze naturale, alimentare cu energie electrică, extinderea reţelelor de fibră optică în judeţele Dolj, Olt, Cluj, Sălaj şi Bihor”, a spus Mihai Constantin după şedinţă. 

El a precizat că deciziile luate sunt premergătoare demarării proiectelor care vor fi dezvoltate de S.C. Transgaz în scopul extinderii reţelelor de gaze şi a creşterii accesului la energie şi comunicaţii pentru cetăţeni, grădiniţe, şcoli, unităţi sanitare, instituţii publice şi societăţi economice.

loading...
Comenteaza