Video "Haide, U!", pe Scena Urbană. Galeria "Șepcilor roșii”, în concert alături de o orchestră simfonică

"Haide, U!", pe Scena Urbană. Galeria "Șepcilor roșii”, în concert alături de o orchestră simfonică

După ce a strâns 1.500 de participanți în 2017, galeria echipei de fotbal Universitatea Cluj revine cu un spectacol de neuitat în centrul Clujului. Va interpreta imnurile ”Șepcilor roșii” alături de o orchestră simfonică.

Piese precum "Slavă ție, studenție", "Primul pas pe stadion" sau "U" Cluj e echipa ce te face să vibrezi" au fost puse pe note şi vor fi cântate în cadrul evenimentului chiar de către fani, iar în pauze vor fi prezentate echipe și sportivi pe care un oraș întreg îi aplaudă și îi susțin.

Este un eveniment ce se adaugă suitei de proiecte derulate de Scena Urbană în scopul de a reda spatiul oraşului către comunitate, de a-l transforma și redefini drept ”acel spațiu care aparține tuturor”, de a pune în valoare acele trăiri care ne aduc împreună, ne definesc ca și comunitate și ne ancorează în timp și spațiu, susțin organizatorii. 

"Vrem să scoatem cântecele Universităţii din stadion şi să le aducem în stradă, în spaţiul public. Ştim ce înseamnă „U” Cluj pentru oraş şi intenţia noastră este de a reconstrui legături între oameni prin aceste superbe cântece ale galeriei. Indiferent de vârstă sau profesie, clujenii se întâlnesc deseori pe stadion, în săli de sport sau în fața ecranelor pentru a susține sportivii Universității Cluj. Ne dorim ca, în seara zilei de 27 octombrie, să ne întâlnim, prin cântec, cu acele energii care ne unesc de aproape o sută de ani în fața sportului”, spune arhitect Daniela Maier, coordonator Scena Urbană și vicepreședintele Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania.

”Ştiţi de ce se întâmplă toate acestea? Pentru că „U” înseamnă în primul rând tradiţie, creativitate şi comunitate. Niciodată „Dă-le gol, hai dă-le gol!” nu va putea transmite emoţia generată de „Slavă ţie, studenţie” sau „Primul pas pe stadion”, transmit reprezentanții Peluza Șepcile roșii.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 19:00, pe strada Mihail Kogălniceanu, în fața Universității Babeș Bolyai (UBB) Cluj-Napoca. Evenimentul de pe FACEBOOK, AICI! 

1.500 de participanţi în 2017 

Concertul din 2017 a strâns peste 1.500 de participanți pe strada Mihail Kogălniceanu, în fața sediului central al UBB. La eveniment au fost prezenți fotbaliștii de la "U" Cluj, baschetbaliștii de la U-BT, dar și sportivi legitimați la CS "U" Cluj. Mai multe detalii AICI! 

 

Comenteaza