Haitele de câini din Turda hărţuiesc nestingherite locuitorii oraşului

Haitele de câini din Turda hărţuiesc nestingherite locuitorii oraşului
| Foto: turdanews.com

Curg sesizările privind câinii comunitari la Turda. Atât în zona Turda Nouă pe străzile Decebal și Barițiu, piața centrală dar și în zona microraioanelor, e plin de haite de câini care pun în pericol siguranța cetățenilor.

 „Am făcut de mai bine de o săptămână o sesizare privind câinii comunitari care se înmulțesc în zona Turda Nouă, poliția locală a fost a constatat și a sesizat Centrul de Ecarisaj, de acolo nu a venit nimeni să-i adune. Din informațiile pe care le am, doctorul Ciobanu s-a pensionat și în acest moment nu se mai ocupă nimeni de ecarisaj la Turda! Așa o fi? Dacă da, situația este extrem de gravă!” spune un cititor TurdaNews care dorește să-și păstreze anonimatul.

În ultimele luni a fost solicitat în nenumărate rânduri un punct de vedere oficial al administrației locale pe acest subiect, în contextul în care zeci de persoane semnalează același lucru: înmulțirea necontrolată a câinilor fără stăpân și lipsa de reacție a autorităților. Cetăţenii se întreabă cu disperare dacă se mai ocupă cineva de ecarisaj în oraşul Turda.

Comenteaza