Harta LIVE cu autobuzele din Cluj, disponibilă și în aplicația Tranzy

Harta LIVE cu autobuzele din Cluj, disponibilă și în aplicația Tranzy

Harta live cu rute si poziția în timp real a vehiculelor va putea fi accesată și din aplicația Tranzy, începând de săptămâna viitoare.

La Cluj-Napoca a avut loc, recent, întâlnirea membrilor FTUMSC, Federația transportatorilor urbani, suburbani și metropolitani de călători. Una din temele abordate în cadrul întâlnirii a fost implementarea Hărții live cu rute și poziția în timp real a vehiculelor, valabilă pe site-ul oficial al companiei www.ctpcj.ro din luna februarie, și în alte rețele de transport public din țară.

Această implementare a aplicației a avut un impact pozitiv la Cluj-Napoca, prin o planificare mai accesibilă și usoară a călătoriilor, optimizarea traseelor și asigurarea unor călătorii mai eficiente și confortabile. FTUSMC își propune să continue să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor transportului în comun prin intermediul tehnologiei.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza