Horea Uioreanu, transferat la Spitalul Penitenciar din Dej

Horea Uioreanu, transferat la Spitalul Penitenciar din Dej
Preşedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost transferat de la Penitenciarul Gherla la Spitalul Penitenciar din Dej din cauza unor probleme de sănătate.

Horea Uioreanu, aflat în arest preventiv la Penitenciarul Gherla, a fost transferat în cursul acestei săptămâni la Spitalul Penitenciar din Dej. Reprezentanţii Spitalului Penitenicar din Dej au confirmat internarea lui Uioreanu în unitatea medicală.

Preşedintele suspendat al CJ Cluj a fost mutat la Spitalul Penitenciar din Dej în urma prezentării unor afecţiuni medicale. "De aproximativ o săptâmână este internat pentru o serie de afecţiuni cronice", a declarat pentru ZIUA de CLUJ purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar din Dej, Monica Pintilie.

În momentul de faţă, lui Uioreanu i se efectuează investigaţii medicale. Totuşi, se pare că starea lui de sănătate nu este una gravă, iar afecţiunile nu îi pun viaţa în pericol. Cel mai probabil Horea Uioreanu va fi externat săptămâna viitoare şi se va întoarce la Penitenciarul Gherla.

Horea Uioreanu, alături de oamenii de afaceri Ioan Bene şi Vasile Pogăcean, au fot trimişi în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Cluj, la 23 iunie. Cei trei se află în stare de arest preventiv încă de la 29 mai.

Uioreanu este acuzat de comiterea a cinci infracţiuni de luare de mită, dintre care două în formă continuată (10 acte materiale, respectiv şapte acte materiale), fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii ca instigator (două acte materiale) şi complicitate la spălare de bani.

Comenteaza