Horoscopul zilei. Fecioarele pot pleca liniştite în vacanţă, se anunţă a fi un concediu frumos

Horoscopul zilei. Fecioarele pot pleca liniştite în vacanţă, se anunţă a fi un concediu frumos
Nativii semnului zodiacal Fecioară se pot pregăti liniştiţi de o excursie sau de vacanţă.

Berbec: Este posibil ca persoana iubită să vă reproşeze că sunteţi prea rece şi că vă preocupă prea mult afacerile sau cariera. Vă recomandăm să vă ocupaţi mai mult familie.

Taur: S-ar putea să înţelegeţi greşit un partener de afaceri şi să vă certaţi degeaba. Vă sfătuim să vă calmaţi şi să lămuriţi toate neînţelegerile, pentru că riscaţi să rupeţi colaborarea.

Gemeni: Prietenii vă fac o surpriză şi vă invită să vă petreceţi după-amiaza împreună. Spre seară, este posibil să aveţi o discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

Rac: Ar fi bine să nu vă planificaţi afaceri importante, pentru că s-ar putea să intervină evenimente neprevăzute, din cauza cărora nu vă puteţi respecta programul. Este posibil să primiţi o veste neplăcută despre o rudă mai în vârstă şi să vi se ceara ajutorul. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie.

Leu: Relaţiile cu cei din jur şi mai ales cu persoana iubită au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Vă recomandăm să nu refuzaţi comunicarea.

Fecioară: Vă pregătiţi pentru o călătorie sau o excursie. Ar fi bine să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere, dar sunteţi tentat să vă eschivaţi.

Balanţă: Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o excursie, vă sfătuim să refuzaţi, întrucât sunteţi predispus la accidente.

Scorpion: Dacă doriţi să plecaţi într-o vizită, vă sfătuim să luaţi legătura cu gazdele înainte de a pleca. Există riscul să nu le găsiţi acasă. După-amiază este posibil să nu vă simţiţi prea bine şi să mergeţi la medic.

Săgetător: Dimineaţa sunteţi foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. Dacă o rudă mai în vârstă vă cere ajutorul într-o problemă de sănătate, ar fi bine să nu vă eschivaţi. După-amiază sunteţi puţin agitat, dar spre seară totul revine la normal.

Capricorn: În prima parte a zilei, s-ar putea să aveţi o problemă de sănătate care vă împiedică să faceţi ce v-aţi propus. Cel mai mult regretaţi că nu puteţi merge la o petrecere. După-amiază primiţi o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care contaţi.

Vărsător: Reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă, începută mai demult. Deja vă gândiţi la urmatoarea, spre nemulţumirea familiei. Vă sfătuim să nu faceţi din orele suplimentare o obişnuinţă.

Peşti: Sunteţi indispus şi chiar irascibil, pentru că nu v-a ieşit o afacere. Vă sfătuim să nu vă descărcaţi nervii acasă. Mai bine analizaţi cauzele eşecului. Spre seară, la o întâlnire cu prietenii, reuşiţi să vă regăsiţi echilibrul şi buna dispoziţie.

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.eastrolog.ro/

 

Comenteaza