Horoscopul zilei. Scorpionii riscă să îşi îndepărteze prietenii

Horoscopul zilei. Scorpionii riscă să îşi îndepărteze prietenii
Nativii semnului zodiacal Scorpion riscă să îşi îndepărteze prietenii.

Berbec: Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca riscati sa nu le puteti duce la capat. Limitati-va la strictul necesar. Chiar daca aveti multe de rezolvat, va sfatuim sa nu va incapatanati.

Taur: Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor probleme financiare si sentimentale. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sociale si caminului.

Gemeni: Reusiti sa rezolvati problemele sentimentale. Cu putina tandrete, puteti pune capat multor tensiuni. Pe plan financiar nu prea aveti motive de satisfactie. Totusi, puteti fi optimist. Dupa-amiaza, o ruda mai in varsta va daruieste o suma importanta de bani.

Rac: Relatiile sentimentale pot avea de suferit astazi, din cauza confuziei care va marcheaza. Va recomandam sa nu exagerati importanta problemelor sociale. Nu va certati cu colegii de serviciu.

Leu: Nu va ambitionati sa rezolvati singur problemele casei. S-ar putea sa intampinati dificultati serioase, asa ca e mai bine sa acceptati ajutorul familiei.

Fecioară: S-ar putea sa incepeti ziua cu un sentiment de profunda nemultumire, pentru ca nu reusiti sa plecati intr-o calatorie de afaceri. Incercati sa va controlati. Cei din jur nu sunt obligati sa va suporte iesirile.

Balanţă: O femeie din anturaj va poate ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii care nu va dau pace. Pastrati-va optimismul, pentru ca perioada dificila pe care o traversati este trecatoare.

Scorpion: Aveti tendinta de a exagera, atat in privinta relatiilor sentimentale, cat si in ceea ce priveste afacerile. Ar fi bine sa va temperati, pentru ca riscati sa va indepartati prietenii.

Săgetător: Este posibil sa treceti printr-o perioada mai dificila pe plan sentimental. Din fericire, aveti o mare capacitate de comunicare, gratie careia reusiti sa puneti lucrurile la punct.

Capricorn: Dimineata s-ar putea sa suferiti o dezamagire in dragoste. Va sfatuim sa amanati intalnirile de afaceri, pentru ca sunteti prea tulburat. Exprimati-va cat mai clar, ca sa nu fiti inteles gresit!

Vărsător: Traversati o perioada favorabila, in care se pare ca va reuseste orice. Totusi, va sfatuim sa vorbiti clar, pentru a nu lasa loc de neintelegeri.

Peşti: Dimineata aveti tendinta sa criticati pe toata lumea si nu va convine nimic. S-ar putea sa va enervati pe un partener de afaceri sau pe seful direct. Va sfatuim sa va pastrati calmul.

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.eastrolog.ro/

 

Comenteaza