Horoscopul zilei. Scorpionii vor avea o zi proastă la serviciu

Horoscopul zilei. Scorpionii vor avea o zi proastă la serviciu
Nativii semnului zodiacal Scorpion vor avea o zi proastă la serviciu.

Berbec: Dimineaţa aveţi tendinţa să vă supra apreciaţi capacitatea de efort. Este foarte bine că aveţi încredere în forţele proprii, dar pastraţi-vă realismul. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante în grabă.

Taur: O veche cunoştinţă vă propune să vă schimbaţi locul de muncă. Vă sfătuim să nu daţi un răspuns definitiv. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

Gemeni: Vă preocupă găsirea unor noi surse de venituri, dar vă sfătuim să mai aveţi puţină răbdare. O femeie pe care aţi ajutat-o mai demult vă întoarce astăzi serviciul.

Rac: Dorinţa de a câştiga mai mult vă face să neglijaţi planul sentimental şi riscaţi să ajungeţi la discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să căutaţi o soluţie de compromis.

Leu: Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare. Vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri şi să evitaţi deciziile importante. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă şi cu persoanele vârstnice din familie.

Fecioară: Începeţi o lucrare grea, care vă poate aduce câştiguri serioase. Vă sfătuim să vă organizaţi astfel încât să nu neglijaţi nici problemele de familie, nici relaţiile cu prietenii. Dacă prietenii vă invită într-o excursie, vă recomandăm să nu staţi pe gânduri.

Balanţă: Dimineaţa faceţi planuri de afaceri foarte ambiţioase. Vă sfătuim să fiţi mai realist şi să înţelegeţi că singur nu vă puteţi descurca. După-amiază este posibil să aveţi discuţii cu persoana iubită.

Scorpion: Vă cam lipseşte simţul practic şi s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi colegii.

Săgetător: S-ar putea să constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste. Vă recomandăm să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Împreună, puteţi rezolva problemele cu care vă confruntaţi în cămin. Situaţia financiară începe să se îmbunătăţească.

Cpricorn: Aveţi tendinţa să începeţi prea multe treburi simultan şi riscaţi să nu vă reuşească nimic. Vă sfătuim să nu vă impuneţi punctul de vedere. Riscaţi să declanşati o ceartă.

Vărsător: Din cauza stării de confuzie pe care o resimtiţi, dimineaţa s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unui bărbat mai în vârstă.

Peşti: S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Descoperiţi noi oportunităţi de afaceri. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar feriţi-vă de speculaţii.

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.eastrolog.ro/

 

Comenteaza