Hoţ arestat în miez de noapte. A luat-o la fugă din faţa poliţiştilor!

Hoţ arestat în miez de noapte. A luat-o la fugă din faţa poliţiştilor!
Poliţiştii clujeni au reţinut în cursul nopţii de joi spre vineri un bărbat prins în flagrat în timp ce transporta mai multe bunuri furate. Acesta a încercat să scape de arest luând-o la fugă, însă nu a avut succes.

Clujeanul de 44 de ani din localitatea Ciumăfaia a fost reţinut la ora 01:00 în urma unui control al poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Dej, Secţia 5 Poliţie Rurală, care au oprit un autovehicul pe strada Valea Jichişului.

Bărbatul, pasager pe bancheta din spate, a ieşit în fugă în momentul opririi, însă a fost urmărit de poliţişti, care au reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze. În urma verificării autoturismului, în portbagajul acestuia s-a găsit o suină şi mai multe unelte electrice şi produse alimentare.

"Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că bunurile găsite în autoturism ar fi fost sustrase de către bărbatul de 44 de ani. Acesta ar fi acţionat împreună cu şoferul autoturismului, un bărbat de 58 de ani din localitatea Mahal, judeţul Cluj, şi cu un alt tânăr de 20 de ani, din Cluj-Napoca", au precizat poliţiştii.

Prejudiciul, în valoare de circa 4.000 de lei, a fost recuperat, bunurile şi animalul fiind predate unui bărbat din localitatea Şigău, din gospodăria căruia ar fi fost sustrase.

Bărbatul de 44 de ani a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Etichete
Comenteaza