Hoţ cu antecedente, arestat preventiv după ultima ispravă, săvârşită în toiul nopţii

Hoţ cu antecedente, arestat preventiv după ultima ispravă, săvârşită în toiul nopţii
Un bărbat bănuit de furt a fost depistat şi reţinut pentru 24 de ore în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştiştii clujeni. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

Hoţul, un tânăr de 27 de ani din judeţul Vrancea, ar fi sustras în noaptea de 1 spre 2 septembrie mai multe bunuri, printre care o tableta PC, bani și documente, dintr-o societate comercială din Cluj-Napoca.

De asemenea, în urma probatoriului administrat, s-a stabilit că persoana reţinută ar fi comis încă şapte infracţiuni de furt calificat, dintre care cinci în forma tentativei.

"La data de 3 septembrie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile. Prejudiciul reclamat de persoana vătămată, în valoare aproximativă de 700 de lei, a fost recuperat", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza