Hoţ prevăzător: s-a asigurat încă de acum că nu va sta în frig la iarnă

Hoţ prevăzător: s-a asigurat încă de acum că nu va sta în frig la iarnă
Pe principiul "fă-ţi iarna car şi vara sanie", un hoţ a decis să se asigure încă de pe acum că nu va răbda frig iarna viitoare.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Bistriţa Năsăud, este suspectat că ar fi furat mai multe bunuri, printre care un boiler şi o centrală termică.

Potrivit poliţiştilor, el ar fi pătruns la adăpostul nopţii, prin forţarea uşii de acces, în anexa unui imobil, respectiv într-un garaj din municipiul Gherla, de unde ar fi sustras bunurile menţionate.

Prejudiciul total reclamat de părţile vătămate este de aproximativ 2.700 de lei, însă hoţul nu a apucat să se bucure prea mult timp de reuşită, fiind prins de oamenii legii.

"În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat de 31 de ani din Bistrița-Năsăud, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea întregului prejudiciu.

 

 

Comenteaza