Hoţ violent: surprins de proprietari, i-a ameninţat, a plecat în trombă cu autoturismul lor şi le-a distrus poarta

Hoţ violent: surprins de proprietari, i-a ameninţat, a plecat în trombă cu autoturismul lor şi le-a distrus poarta
Un bărbat bănuit că ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, ar fi ameninţat proprietarii, ar fi distrus bunuri şi ar fi condus, fără a avea permis de conducere, autoturismul acestora, a fost reţinut de poliţişti de Ziua Copilului.

Protagonistul întregului incident, un clujean de 36 de ani, a intrat în vizorul poliţiştilor imediat după istrava sa, una dintre victime alertând imediat oamenii legii. 

Aceasta a reclamat că un bărbat necunoscut ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei sale din Făget prin escaladarea porţii de acces în imobil. Totodată, a semnalat că cel în cauză, forţând uşa de acces în locuinţă, ar fi spart un geam şi i-ar fi adresat ei şi membrilor familiei ameninţări şi injurii.

"Ulterior, bărbatul ar fi plecat de la locul faptei cu autoturismul proprietarilor, profitând de faptul că aceştia au lăsat cheile în contact. Pentru a reuşi să părăsească curtea imobilului cu vehiculul în mişcare, acesta ar fi forţat ieşirea prin ruperea porţilor metalice. Prejudiciul reclamat de către partea vătămată este de aproximativ 60.000 de lei.", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În baza celor semnalate, poliţiştii au constituit filtre rutiere şi l-au depistat pe bărbat pe raza cartierului Mănăştur, din investigaţii reieşind că persoana în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, ameninţare, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza