Hoţi cu tupeu. Se plimbau cu maşina furată şi nu aveau permis

Hoţi cu tupeu. Se plimbau cu maşina furată şi nu aveau permis

Trei tineri, dintre care doi minori, au fost prinşi de poliţişti, cu ajutorul clujenilor, marţi seara, circulând cu maşina pe care au furat-o dintr-un garaj din Cluj-Napoca. 

Cei trei tineri au fost prinşi de poliţişti, marţi seara, în jurul orei 19:40, pe raza localității Pădureni, în urma unor informaţii primite de la persoane care au văzut maşina în trafic. Furtul a fost sesizat şi pe pagina de Facebook Info Trafic jud. Cluj, proprietara cerând ajutorul clujenilor.

Polițiștii au observat maşina al cărui furt le-a fost sesizat și au făcut semn șoferului să oprească. Conducătorul auto a oprit la o distanță de 30 m față de echipajul de poliție. Pasagerii, doi tineri, de 17 și de 13 ani, au rămas pe loc, însă șoferul a luat-o la fugă.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, l-au imobilizat și au stabilit că e un bărbat de 23 de ani, din Vultureni, fără permis de conducere. Cei trei au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri. Furtul a fost sesizat şi pe pagina de Facebook Info Trafic jud. Cluj, proprietara cerând ajutorul clujenilor.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de luni spre marţi, tinerii ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-un garaj de pe str. Observatorului și ar fi sustras autoturismul, folosind cheia găsită în garaj. De asemenea, ar fi pătruns într-un alt garaj din zonă și ar fi sustras un radiocasetofon din interiorul unui autovehicul.

Polițiștii i-au reținut, pentru 24 de ore, pe cei doi tineri, de 23 și de 17 ani, din Vultureni și din Cluj-Napoca, pentru furt și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. "Autoturismul a fost predat părții vătămate. Mulțumim cetățenilor cu spirit civic care ne-au sprijinit în acest caz!", transmit poliţiştii clujeni.

Comenteaza