Hoţi de biciclete, filmaţi de camerele de supraveghere ale unui local din centrul Clujului

Hoţi de biciclete, filmaţi de camerele de supraveghere ale unui local din centrul Clujului
Doi tineri care se presupune că au furat două biciclete au fost surprinşi de camerele video amplasate la intrarea unui local din centrul Clujului. Imaginile au fost postate pe profiul de Facebook Critical Mass.

"Au fost furate două biciclete de la Londoner (aproape de Piaţa Muzeului). Camera a surprins figurile celor doi prezumptivi hoţi şi ataşăm filmuleţul aici, poate îi recunoaşteţi. Dacă aflaţi ceva, luaţi legătura cu noi sau cu Relu Plesciuc pe FB", scrie în mesajul postat pe pagina Critical Mass. Proprietarul bicicletelor spune că acestea erau legate cu sistem antifurt.

Postarea a fost share-uită de peste 90 de ori pe site-ul de socializare. Reacţiile nu au întârziat să apară.

"Tipul din dreapta a furat o biţă de la vodafone din timpu TIFF-ului, stă parcă în Aghireş şi are un tatuaj pe burta cu 20cm...dacă găsesc filmarea cu el o să o postez", scrie un clujean. "Pe cel din stânga l-am văzut prin oraş. Fura fier dintr-o casă abandonată de lângă Molotov", scrie un altul.

La sfârşitul lunii trecute, alţi doi hoţi de biciclete au fost prinşi cu ajutorul unor camere video amplasate în scara unui bloc din cartierul clujean Zorilor.

Vezi VIDEO AICI.

Etichete
Comenteaza