Update Video Hoți de lemne surprinși în Pădurea Hoia? „A venit să mă amenințe cu drujba. S-a oprit la 5cm de gâtul meu”/ Ce spune poliția

Hoți de lemne surprinși în Pădurea Hoia? „A venit să mă amenințe cu drujba. S-a oprit la 5cm de gâtul meu”/ Ce spune poliția
| Foto: captura video

Mai mulți hoți de lemne ar fi fost surprinși la furat în Pădurea Hoia de activistul și maratonistul clujean Vlad Pop.

UPDATE - Potrivit IPJ Cluj, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, în cursul acestei zile, în jurul orei 10.40, despre faptul că mai multe persoane, care se aflau în Pădurea Hoia-Baciu, ar fi efectuat activități ilegale de tăiere a arborilor și ar fi amenințat cu acte de violență o persoană.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul indicat.

"Cu privire la activitatea de tăiere a materialului lemnos efectuată, din primele verificări rezultă faptul că documentele prezentate întrunesc condițiile necesare prezentate de legislația silvică, în acel loc nefiind identificate cioate care să nu poarte marcă silvică", precizează IPJ Cluj.

În vederea clarificării aspectelor despre amenințarea unei persoane cu acte de violență, sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

_________________________________________

Vlad Pop spune că a surprins miercuri dimineață mai multe persoane în timp ce tăiau copaci nemarcați în Pădurea Hoia. În timp ce filma presupusul furt de lemne, activistul ar fi fost amenințat cu drujba de una dintre persoanele aflate la fața locului.

Comenteaza