Hoţi din Dej, surprinşi pe camerele de supraveghere ale unui magazin alimentar FOTO/VIDEO

Hoţi din Dej, surprinşi pe camerele de supraveghere ale unui magazin alimentar FOTO/VIDEO
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Dej au identificat un grup format din 5 persoane, care au dat mai multe spargeri în decurs de 3 luni de zile. Hoţii au fost surprinşi pe camerele de supraveghere ale unui magazin alimentar.

Cei 5 hoţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani, din Dej şi din Gherla, acţionau numai noaptea; pătrundeau prin efracţie şi furau tot ce apucau. "În perioada septembrie-noiembrie au săvârşit un număr de 5 furturi din magazine. Bunurile au fost valorificate în Cluj Napoca şi în Gherla", a declarat Ovidiu Cîţcoan, şeful Biroului Investigaţii Criminale Dej. "

Nici măcar camerele de supraveghere nu i-au speriat. Cu feţele acoperite, infractorii işi făceau treaba în numai câteva minute şi se făceau nevăzuţi.
Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă o tânără, care pătrunde pe o uşă laterală a magazinului şi fură mai multe cartuşe de ţigări şi băuturi alcoolice. La doar câteva zile distanţă, hoţii au pătruns din nou în acelaşi magazin. Din tavan, unul dintre infractori coboară în magazin şi îşi face "proviziile".

Cei 5 au fost prinşi de poliţiştii dejeni, însa prejudiciul de aproximativ 6000 de lei nu a fost înca recuperat.


 

Etichete
Comenteaza