Hoți din mașini și locuințe au luat o tânără cu forța. Au fost prinși de poliţiștii din Cluj

Hoți din mașini și locuințe au luat o tânără cu forța. Au fost prinși de poliţiștii din Cluj
| Foto: Arhiva

Hoți din mașini și locuințe, care au obligat și o tânără să-i însoțească, au ajuns pe mâna polițiștilor clujeni. 

La data de 31 iulie 2019, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -Secţia 4 Poliţie au reuşit identificarea şi reţinerea a doi bărbaţi cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, tentativă de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

"Cei doi bărbaţi, de 20 şi 24 de ani, din comunele Apahida şi Baciu, sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme şi locuinţe, fapte produse în perioada 16 iunie – 8 iulie 2019, pe raza municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, după ce la data de 30 iulie 2019, ar fi pătruns într-o locuinţă de pe raza municipiului Cluj-Napoca și ar fi obligat o tânără de 18 ani, prin folosirea forței, să-i însoțească", transmite IPJ Cluj. 

La expirarea perioadei de reţinere, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza