Hoți prinși după un furt în două reprize. Au dat prima lovitură la prânz și s-au întors seara să mai ia ceva

Hoți prinși după un furt în două reprize. Au dat prima lovitură la prânz și s-au întors seara să mai ia ceva
| Foto: arhivă

Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, doi tineri acuzați de comiterea unui furt cu un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”La data de 22 aprilie a.c., în baza investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat şi reţinut 2 tineri, în vârstă de 24 de ani, din comuna Floreşti, respectiv Gilău bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat”, informează IPJ Cluj. 

Conform oamenilor legii, la data de 21 aprilie, în jurul orei 13.00, cei în cauză s-ar fi deplasat cu un autoturism pe un teren situat în localitatea Floreşti, de unde ar fi demontat și sustras 14 panouri solare, aflate în proprietatea unei societăți deținătoare a unei stații de telefonie mobilă, cu intenția de a le valorifica.

Ulterior, în jurul orei 22.00, tinerii ar fi sustras aproximativ 400 de litri de combustibil, dintr-un generator care se afla pe terenul respectiv.

Prin faptele celor doi s-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei, în cauză fiind în derulare activități ale polițiștilor pentru recuperarea acestuia.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza