Hoţi săltaţi în toiul nopţii, după ce i-au alergat pe poliţişti prin Mănăştur

Hoţi săltaţi în toiul nopţii, după ce i-au alergat pe poliţişti prin Mănăştur

Poliţiştii clujeni au reţinut, miercuri, doi bărbaţi acuzaţi că au dat o spargere într-un magazin din Cluj-Napoca. Cei doi au încercat să scape de poliţişti luând-o la fugă pe străzile din cartier.

Cei doi bărbați, de 29 și 18 ani, din Cluj-Napoca și comuna Vultureni, bănuiți de comiterea unui furt, au fost depistaţi, miercuri, 6 martie, în jurul orei 00:35, de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 4, pe strada Moricz Zsigmond, din cartierul Mănăştur. La vederea polițiștilor, bărbaţii au început să fugă în direcția străzii Izlazului, însă au fost prinși, imobilizați. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceștia ar fi comis un furt dintr-un magazin din cartier.

"Conform probatoriului administrat, la data de 10 februarie 2019, cei doi ar fi pătruns în magazinul alimentar, prin forțarea ușii de acces, iar din interior ar fi sustras circa 4.000 lei", transmite IPJ Cluj. Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru furt calificat.

Comenteaza