Hoţii de biciclete au dat lovitura la un club sportiv din Cluj. Prejudiciul este de 15.000 de euro

Hoţii de biciclete au dat lovitura la un club sportiv din Cluj. Prejudiciul este de 15.000 de euro
Trei ciclişti profesionişti din Cluj-Napoca au rămas fără biciclete după ce le-au fost furate chiar din incinta unui club sportiv situat pe strada Valeriu Bologa.Furtul a avut loc înaintea unei competiţii sportive desfăşurate în Cluj, la care au participat peste 500 de ciclişti.

"În fapt, în noaptea de 26/27 aprilie a.c., persoane necunoscute, prin escaladare şi forţarea unui geam termopan, au pătruns într-o cameră a unui club sportiv situat pe strada Valeriu Bologa, de unde au sustras trei biciclete.Prejudiciul cauzat este de aproximativ 15.000 euro", transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat", în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciulului.

Furtul a avut loc înaintea unei competiţii sportive desfăşurate în Cluj, la care au participat peste 500 de ciclişti, unii în cursa de 70 de kilometri, iar alţii în cursa de 30 de kilometri. Un ciclist şi două cicliste au ratat această etapă de concurs, din cauza furtului bicicletelor.

Comenteaza