Hoţii de buzunare din mijloacele de transport public, combătuţi cu o campanie de informare a clujenilor

Hoţii de buzunare din mijloacele de transport public, combătuţi cu o campanie de informare a clujenilor

Poliţiştii clujeni de la Biroul de Prevenire și Analiză a Criminalității Cluj demarează o campanie de informare a călătorilor din mijloacele de transport public din oraş cu privire la felul în care operează hoţii de buzunare şi cum se pot feri de aceştia.

Joi, 21 octombrie a.c., începând cu ora 12:30, va avea loc o acțiune a poliţiştilor ce se va desfășura pe linia informării și prevenirii furturilor din buzunare în mijloacele de transport public, a anunţat IPJ Cluj.

Acţiunea se va desfăşura în stația mijloacelor de transport public de pe strada Memorandumului, din Cluj-Napoca, direcția spre cartierul Mănăștur.

Activitatea este realizată cu ocazia demarării "Campaniei de informare și prevenire a furturilor din mijloacele de transport public", inițiată de Biroul de Prevenire și Analiză a Criminalității Cluj.

În cadrul activităților, polițiștii cu atribuții pe linia de prevenire vor veni în întâmpinarea cetățenilor pentru o informare corectă și pentru responsabilizarea acestora atunci când se deplasează în mijloacele de transport public în comun, în vederea combaterii furturilor din buzunare.

Comenteaza