Hoţii de garaje. Ce cărau cu ei când i-au prins poliţiştii

Hoţii de garaje. Ce cărau cu ei când i-au prins poliţiştii
Polițiștii locali au fost sesizaţi că două persoane de sex masculin au spart un garaj de pe o stradă din Cluj și au sustras mai multe bunuri.

O patrulă formată din doi polițiști locali din cadrul Serviciului de Ordine și Siguranță publică din Cluj-Napoca, care își efectuau serviciul de patrulare pe strada Gavril Muzicescu, au fost sesizați, vineri, de un cetățean, cu privire la faptul că două persoane de sex masculin au spart un garaj pe strada Ioan Ghica și au sustras două roți cu tot cu jante.

În zona Podului Garibaldi, poliţiştii locali au observat o persoană de sex masculin care avea asupra sa o roată cu cauciuc și o jantă de aliaj. Legitimat de către aceştia şi întrebat de unde are roata, bărbatul a declarat că a găsit-o la gunoi.

Persoana depistată de poliţişti a fost recunoscută de către cetățeanul care a sesizat furtul ca fiind cel care a ieșit din curtea imobilului de pe strada Ioan Ghica în fugă, având asupra sa o roată. Suspectul a fost reținut de polițiștii locali și s-a solicitat prin 112 sprijinul unui echipaj de la Poliția Municipiului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Secția 5 Poliția Municipiului, iar suspectul a fost predat pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale.

Ulterior, poliţiştii au recuperat şi cealaltă roată din locul unde a fost lăsată de către numitul M.E.I. și toate bunurile sustrase au fost returnate proprietarului.

Din verificările ulterioare, s-a constatat faptul că numitul M.E.I. era dat în urmărire, fiind cercetat pentru mai multe fapte de furt.

Comenteaza