Hoţii maşinii din Mănăştur, arestaţi pentru 30 de zile

Hoţii maşinii din Mănăştur, arestaţi pentru 30 de zile
Cei doi clujeni care au furat o maşină din Mănăştur şi au încercat să o vândă în Satu Mare au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

"În noaptea de 13 spre 14 aprilie, doi bărbaţi în vârstă de 24, respectiv 27 de ani, din localităţile Mihai Viteazu şi Cluj-Napoca, ar fi sustras un autoturism care se afla parcat pe strada Agricultorilor din municipiul Cluj-Napoca.  Poliţiştii clujeni au recuperat autoturismul sustras şi au identificat persoanele implicate, efectuând cercetări faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat", faptă prevăzută de Codul penal. Totodată, în cauză se efectuează cercetări şi faţă de persoanele care au sprijinit activitatea celor doi, respectiv faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani din judeţele Cluj şi Satu-Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire", faptă prevăzută de Codul penal", se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

În continuarea cercetărilor, la data de 13 mai, ora 23:50, poliţiştii clujeni i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi bărbaţi de 24 şi 27 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de „furt calificat".

La data de 14 mai, pe numele celor doi s-a eliberat un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Comenteaza