Hoțul care a furat din cutia milei de la biserica din centrul Clujului a mai comis o faptă! Ce a sustras de la un magazin de pe Memo

Hoțul care a furat din cutia milei de la biserica din centrul Clujului a mai comis o faptă! Ce a sustras de la un magazin de pe Memo
| Foto: arhiva

Brașoveanul în vârstă de 41 de ani care a furat 3.000 de lei din cutia milei, spunând că a cheltuit banii pe jocuri de noroc, a mai comis un furt în aceeași noapte. El a sustras 14 perechi de ochelari, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 de lei unui magazin de pe strada Memorandumului.

Potrivit IPJ Cluj, joi, 1 septembrie a.c., un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Brașov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, cel în cauză fiind cercetat în două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Polițe Cluj-Napoca – Compartimentul Investigații Criminale, aflându-se în continuarea cercetărilor cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt din data de 26 august a.c., unde un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Brașov ar fi sustras cutia destinată colectării banilor din biserica Sfântul Mihail din Cluj-Napoca, au constat că acesta ar mai fi săvârșit o infracțiune de furt la aceeași dată.

Din informațiile și investigațiile efectuate a reieșit faptul că la data de 26 august a.c., în intervalul orar 01.50 – 02.45, cel în cauză ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale de pe strada Memorandumului, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras 14 perechi de ochelari, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Astfel, la data de 31 august a.c., în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 1 septembrie a.c. a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus pe numele acestuia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza