Hoțul din Piața Muzeului a fost prins. Bărbatul are vechime în domeniu

Hoțul din Piața Muzeului a fost prins. Bărbatul are vechime în domeniu

A fost prins bărbatul filmat în timp ce fura un portmoneu dintr-o haină, într-un restaurant din Piața Muzeului din Cluj-Napoca.

Conform probatoriului administrat, la data de 5 ianuarie 2020, în jurul orei 20:00, bărbatul în vârstă de 50 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla în restaurantul Muura din Piața Muzeului, ar fi profitat de neatenția persoanei vătămate și i-ar fi sustras acesteia un portmoneu din buzunarul hainei care era așezată pe spătarul scaunului. Astfel, i-a cauzat acesteia un prejudiciu de peste 3000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar mai fi comis trei furturi în perioada 15 – 22 noiembrie 2019, din imobile situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de circa 300 de lei.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută de Codul penal, iar, în cursul zilei de azi, acesta a fost plasat sub control judiciar de către magistrați.

Comenteaza