Hoţul prost, la "camera ascunsă": avea cheia vecinului şi a intrat cu mănuşi VIDEO

Hoţul prost, la
Un clujean susţine că şi-a filmat vecinul în timp ce acesta îi fura din casă. Bărbatul a montat o cameră în bradul de Crăciun iarna trecută, după ce a observat că îi dispar bani. Omul era plecat în Italia şi a lăsat cheia la o familie din vecini. Deşi imaginile nu sunt de calitate, păgubitul susţine că cel din imagini este vecinul care avea cheia. Filmarea a ajuns şi la poliţie, dar oamenii legii nu au reuşit, de cinci luni, să găsească hoţul.

Clujeanul Ovidiu Rusu merge des în Italia, aşa că din 2012 a lăsat cheia locuinţei la o familie din bloc. Prima dată i-au dispărut 2.000 de euro şi bijuterii, în urmă cu doi ani. Iarna trecută i-au mai dispărut 400 de euro, iar omul s-a hotărât să-l prindă pe hoţ.

"M-am hotărât să montez o cameră în dormitor. O cameră de-asta cumpărată din Oser cu 100 de lei. Am montat-o în brad. Întorcându-mă acasă, m-am uitat şi am văzut pe vecinul de la parter. Seamănă şi la înălţime...având şi cheile la el", a povestit Ovidiu Rusu, păgubit.

Pe imagini se vede că hoţul a intrat în cameră şi a mers direct la locul cu bani.

"Uitaţi în 28.12.2013, la ora 16 şi 8 minute, cum a intrat vecinul direct unde ştia că-mi ţin banii. I-a spus nevasta, care ştia de la maică-mea. El la 15:58 m-a sunat pe mine să mă întrebe dacă să închidă geamul de la bucătărie", a mai spus Ovidiu.

Păgubitul a mers la vecini să ceară explicaţii şi a înregistrat discuţiile. Soţia vecinului susţine că imaginile sunt măsluite. Acuzatul nu a dorit să stea de vorbă cu echipa Realitatea TV.

Poliţia spune că a verificat imaginile puse la dispoziţie de păgubit, dar nimeni nu a fost pus sub acuzare. "Poliţiştii au valorificat toate probele sub coordonarea Parchetului. Până în acest moment nu s-a putut stabili dincolo de orice dubiu implicarea unor anumite persoane, fapt pentru care cercetarile sunt continuate de politişti", a declarat Simona Vîrci, purtător de cuvînt al IPJ Cluj.

Clujeanul păgubit aşteaptă de la poliţie un rezultat şi în cazul spargerii de acum doi ani.

 

Comenteaza