Şi-a dat foc la casă şi a băgat cuţitul într-un vecin FOTO / VIDEO

Şi-a dat foc la casă şi a băgat cuţitul într-un vecin FOTO / VIDEO
Caz incredibil în localitatea clujeană Cutca. Un bărbat şi-a dat foc la propria casă, a înjunghiat un vecin şi a fost potolit doar cu spray-ul lacrimogen.

Bărbatul de aproximativ 55 de ani locuieşte împreună cu mama sa în localitatea clujeană Cutca, din comuna Sânmartin. După ce a consumat alcool toată ziua, bărbatul s-a dus direct la mama sa şi i-a făcut un scandal monstru. Replicile mamei sale l-au scos din minţi şi l-au făcut să dea foc casei în care locuiau. Femeia s-a speriat şi a reuşit să fugă la timp şi să-şi salveze viaţa.

Până la sosirea pompierilor un vecin a încercat să dea o mână de ajutor şi să stingă flăcările, dar enervat de gestul vecinului său, scandalagiul s-a năpustit asupra lui şi l-a înjunghiat cu un cuţit în umăr. Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului şi i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, transportându-l apoi la spitalul din Gherla. Pompierii au constat că focul a fost pus intenţionat.

Odată "rezolvat" vecinul, bărbatul a plecat de unde a venit. La crâşmă. După câteva pahare, a revenit la "locul faptei". Pentru că era în continuare recalcitrant, un poliţist a încercat să îl încătuşeze, însă a avut nevoie de spray-ul lacrimogen pentru a reuşi. A fost nevoie şi de un echipaj medical sosit de la Gherla, care să-l calmeze pe scandalagiu.

Bărbatul a fost transportat la secţia de psihiatrie din cadrul Spitalul Municipal din Dej.

UPDATE Vezi video de la fața locului

Comenteaza