Şi-a jefuit şi sechestrat concubina, stă în arest o lună

Şi-a jefuit şi sechestrat concubina, stă în arest o lună
Telenovelă în comuna clujeană Căşeiu: o femeie care a trăit în concubinaj cu un bărbat a fost jefuită la oficiul poştal de concubinul însoţit de alte două persoane şi sechestrată la locuinţa acestuia.

Incidentul s-a întâmplat vineri dimineaţă, când tatăl tinerei jefuite a cerut ajutorul Poliţiei, după ce, în timp ce se afla la oficiul poştal Căşeiu împreună cu fiica sa Alina, de 19 ani, la ieșirea din clădire au fost atacați de Dorin C., de 21 ani, din Căşeiu, jud. Cluj, care era însoțit de alte două persoane. Tânăra a fost jefuită de suma de 1.400 lei pe care o avea asupra sa și au dus-o cu forța într-o locuință din comună. Banii reprezintă alocaţia copiilor tinerei pe ultimele trei luni. Conform poliţiştilor, tânăra a trăit în concubinaj cu Dorin C. până în septembrie, când în urma unei neînţelegeri aceasta s-a mutat la părinţi săi împreună cu copiii.

Dorin C. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri și lipsire de libertate, a fost prezentat Judecatoriei Dej, cu propunere de arestare preventiva, iar in urma probatoriului administrat, instanta a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe 29 de zile.  Cei doi care îl însoţeau au ajuns şi ei în faţa instanţei, şi le-a fost interzis să părăsească localitatea de domiciliu. Ei sunt cercetați pentru infracțiunile de complicitate la tâlhărie și ultraj contra bunelor moravuri.

Etichete
Comenteaza