Foto Şi mănăşturenii s-au enervat pe trotinetele electrice din Cluj. Să le fie ţărâna uşoară

Şi mănăşturenii s-au enervat pe trotinetele electrice din Cluj. Să le fie ţărâna uşoară
Şi mănăşturenii s-au enervat pe trotinetele din Cluj
Şi mănăşturenii s-au enervat pe trotinetele din Cluj
Şi mănăşturenii s-au enervat pe trotinetele din Cluj

Săptămânile acestea am văzut în oraş trotinete aruncate în Someş, sau aruncate la gunoi. Mănăşturenii le-au împins la orizontală, să se "odihnească în pace", în "parcarea" de pe spaţiul verde.

Ieri după-masă, lângă pasajul de la Biserica Calvaria, pe trotuarul din imediata apropiere a restaurantului Boierul din cartierul clujean Mănăştur, se pare că au fost parcate câteva trotinete. Posobil, regulamentar. 

Însă acestea i-au încurcat rău de tot pe unii pietoni, din moment ce le-au secerat pe toate şi le-au pus la pământ ca să se "odihnească în pace" mai bine.

Trotinetiştii au intrat şi în vizorul poliţiei locale, fiind adesea verificaţi în trafic, urmărindu-se cunoaşterea regulilor elementare de circulaţie şi a obligaţiilor ce le revin pe timpul deplasării pe drumurile publice, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.

Se pare, totuşi, că nu doar cu celor care le conduc le poartă sâmbetele clujenii, ci şi trotinetelor care au răsărit ca ciupercile după ploaie, parcate pe ici colo prin oraş.

Comenteaza