Iarna ne bate deja la ușă. Când vor fi primele ninsori la Cluj

Iarna ne bate deja la ușă. Când vor fi primele ninsori la Cluj
| Foto: facebook.com/visitclujnapoca

Săptămâna viitoare s-ar putea să avem parte de primele ninsori la Cluj-Napoca, chiar în noaptea de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. 

Vremea la Cluj se răcește de la o zi la alta, am avut parte de o toamnă friguroasă și iarna nu se va lăsa mult așteptată, potrivit prognozelor meteo.

Datele meteorologice arată că în următoarele nopți va fi tot mai frig, clujenii vor avea parte de temperaturi sub pragul de îngheț, între -1 și -5 grade Celsius.  Astfel, chiar în prima săptămână de decembrie va trebui să scoatem deja fularele și mănușile.

De Ziua națională a României, cerul va fi predominant noros, iar după amiază s-ar putea să avem parte de o ploaie ușoară, care treptat, de la ora 18,00, se va transforma într-o zăpadă ușoară.

În a doua jumătate a primei săptămâni din decembrie, minima nopții se va păstra la -5 grade Celsius.

Mergem la schi?

Iubitorii sporturilor de iarnă își pot pregăti deja schiurile, la Băișoara au început pregătirile pentru noul sezon de schi. Administratorii pârtiilor Buscat au dat deja drumul la tunurile de zăpadă, pentru înzăpezirea pârtiilor. Deși încă nu a fost anunțată data deschiderii domeniului schiabil, aceasta nu se va lăsa mult așteptată.

(Redactor: Tatiana Untilov)

Comenteaza