IDOL cu pelerină. Păţeşte ca BEYONCE şi IGLESIAS

IDOL cu pelerină. Păţeşte ca BEYONCE şi IGLESIAS
Gratis sau pe bani, concertul lui Billy Idol este ameninţat de o ploaie torenţială.

Vremea a pus gând rău concertului Billy Idol de la Cluj. Pentru ora la care va începe concertul, meteorologii au instituit cod galben de precipitaţii abundente.

ziuadecj.ro v-a spus AICI cum puteţi vedea concertul gratis.

Publicul va trebui să intre la concert cu pelerine de ploaie, pentru că umbrelele nu sunt permise decât celor din afara perimetrului destinat plătitorilor. Iubitorii muzicii de calitate din Cluj îşi amintesc şi că, în 2007, la concertul Beyonce, de la "Ion Moina", a plouat vârtos. Au existat atunci mii de persoane care au decis să stea acasă din cauza vremii. Un an mai târziu, a tras o tură de ploaie şi la concertul lui Julio Iglesias.

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de luni, ora 20.00, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a Transilvaniei, inclusiv în Cluj, dar şi în alte 19 judeţe.

"Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 - 50 l/mp", se arată în avertizarea ANM.

Codul galben a fost emis pentru judeţele Olt, Dolj, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Caraş-Severin, Timiş, Arad, Hunedoara, Sibiu, Braşov, Alba, Bihor, Cluj, Mureş, Harghita, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Sălaj, Satu Mare şi pentru o zonă restrânsă din Dâmboviţa.

 

Etichete
Comenteaza