Ilie Năstase, dialog inedit cu Rareş Bogdan. Astăzi la Realitatea TV/FM

Ilie Năstase, dialog inedit cu Rareş Bogdan. Astăzi la Realitatea TV/FM
Singurul interviu acordat de marele campion al românilor la 70 de ani de viaţă, astăzi de la 21.00, la Realitatea TV şi Realitatea FM.

În această seară, la „Jocuri de Putere" - Transmisiune de la Marea Neagră:


* 21.00 - La mulţi ani, Ilie Năstase! 70 de ani în slujba României - Singurul interviu acordat de marele campion al românilor la 70 de ani de viaţă ASTĂZI de la 21.00 - Lucruri nespuse încă de Ilie Năstase, dar pe care s-a decis să le mărturisească telespectatorilor lui Rareş Bogdan - Păţanii incredibile, amintiri de pe litoralul de odinioară - Ce lipseşte în sportul de performanţă - Speranţele lui Ilie Năstase pentru Rio - Ce crede despre scandalul din jurul Simonei ‪#‎Halep‬ - Cum nu credea că se mai poate bucura ca un copil, dar a făcut-o când a fost decorat de Klaus Iohannis - Şi puţină politică!

* 22.15 - Uluitorul Radu Varia se întoarce la „Jocuri de Putere", la cererea telespectatorilor! Cel care dă ora exactă în plan mondial în materie de critică de artă continuă dezvăluirile incredibile despre prietenii săi, Salvador Dali şi Andy Warhol - Cum a ridicat temperatura tuturor şefilor de mari muzee după ce a descoperit că la Luvru se află un fals ‪#‎Brâncuşi‬ - L-a cunoscut pe Cioran, Eliade şi Ionesco, a fost prieten cu Arghezi şi elevul preferat al lui Vianu - Cum l-a făcut pe Sadoveanu să râdă în ultimele zile ale vieţii lui - Incredibila viaţă a lui Radu Varia, povestită la Realitatea Tv!

Numai astă-seară, într-o emisiune marca „Rareş Bogdan", la Realitatea TV şi Realitatea FM, de la 21:00 la 00.30.

Comenteaza