Imagini cu lucrările la stadion, pe blogul preşedintelui CJ

Imagini cu lucrările la stadion, pe blogul preşedintelui CJ
Clujenii pot urmări imagini de la lucrările realizate la viitoarea arenă “Cluj Arena”, pe blogul preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe.
Imagini sunt disponibile pe blogul alintise.ro.

O cameră video a fost amplasată în apropierea viitoarei arene în urma unei investiţii personale realizate de preşedintel CJ, Alin Tişe, precizează reprezentanţii CJ, într-un comunicat transmis presei.

„Ţinând cont de interesul mare manifestat faţă de acest obiectiv am hotărât să pun la dispoziţia celor interesaţi o modalitate de a vedea oricând ce se face acol”, a precizat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Întrebaţi cu privire la motivul pentru care mediatizează o iniţiativă prezentată ca fiind în nume personal, reprezentanţii CJ spun că este vorba despre un proiect al instituţiei, iar prioritar este ca locuitorii Clujului să poată viziona live imagini de la lucrări, în condiţiile în care interesul este foarte mare.

“Camera este una similară cu cele amplasate la calculatoare personale, a trebuit făcut doar un racord, investiţia este de câteva sute de lei. Să postăm imaginile live pe site-ul instituţiei este un pic mai complicat, dar nu am renunţat la idee, mai trebuie făcut ceva”, a precizat purtătorul de cuvânt al CJ Cluj, Victor Popa.

Comenteaza