Imagini macabre de pe drumurile clujene! Câini morți stau pe marginea șoselelor de cel puțin două luni

Imagini macabre de pe drumurile clujene! Câini morți stau pe marginea șoselelor de cel puțin două luni
| Foto: stiripesurse.ro.

Pe drumul european Cluj-Turda au fost găsite animale lovite de mașini și lăsate pe marginea drumului, în stare de putrefacție.

Primarul Comunei Săndulești, de care aparține drumul, anunță că o să trimită compania de salubritate să ridice hoiturile.

Drumul Cluj-Turda este intens circulat, mai ales că mulți locuitori din zona Turda- Câmpia Turzii vin la muncă în Cluj. Cazul ne-a fost semnalat de un cititor, care a încercat să sesizeze și autoritățile locale, însă fără success. Cititorul ne-a relatat că de aproximativ două luni de zile un câine zace mort pe marginea drumului imediat după ieșirea din Copăceni. De scurt timp însă a mai apărut un câine mort, de data asta în Copăceni.

„De aproximativ două luni de zile e unul din câini acolo, cel mai mare. Vă dați seama ce imagine dezolantă, având în vedere că zi de zi fac ruta Turda – Cluj și retur. Al doilea câine a apărut recent și deja n-am mai rezistat. Am tot sperat că autoritățile o să-i ia de acolo, dar nimic...

Am sunat la primăria de care aparține Copăceniul, respectiv Primăria Săndulești, și au zis că o să informeze..., că o să facă, dar situația a rămas neschimbată. Cei doi câini tot pe margiea drumului au rămas. Ba mai mult, îmi sugera cel care mi-a răspuns de la Primărie, să fiu atentă la drum, să nu mă mai tot uit la câini dacă mă deranjează atâta că văd acolo animalele moarte.

De asemenea, au mai fost animale moarte pe ruta Cluj-Turda - nu neaparat în Copăceni, care efectiv s-au dezintegrat având în vedere că mașinile au tot trecut peste ele. Nimeni nu a ridicat aceste animale moarte”, ne-a relatat un cititor.

Primarul Comunei Săndulești – de care aparție Copăceniul −, Călin Stelian Fărgaciu, susține că situația se va remedia de îndată. Edilul a dat asigurări că o să trimită compania care se ocupă de gestiunea gunoiului în comună să ridice hoiturile de pe drum: „Primăria nu are un serviciu specializat, dar suntem în contact cu cei de la SUPERCOM și o să vorbesc cu ei să rezolv problema. Vă dați seama că am să trimit o echipă să văd ce e acolo”, a declarat Călin Stelian Fărgaciu în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO.

Comenteaza