Imagini spectaculoase de la Salina Equines Spring Competition

Imagini spectaculoase de la Salina Equines Spring Competition
La Turda a avut loc sâmbătă proba de anduranţă, în paralel continuând şi concursul de obstacole.

120 de concurenţi participă în acest weekend la Salina Equines Spring Competition, concurs hipic național pentru probele Obstacole și Anduranță, organizat în colaborare cu Federația Ecvestră Română pe domeniul ecvestru Salina Equines din apropierea Salinei Turda.

Sâmbătă a fost ziua probei de anduranţă, dar a continuat şi concursul de obstacole. Puteţiurmări în galeria foto de mai jos imagini spectaculoase de la Salina Equines Spring Competition:

Competiţia continuă duminică, când vor avea loc finalele la concursul de obstacole. Intrarea pasionaților de călărie sau iubitorilor de evenimente sportive în aer liber este gratuită.

Complexul sportiv şi de agrement Salina Equines, gazda competiţiei din acest weekend, se întinde pe două hectare şi este compus din grajduri noi, construite la standarde europene, o arenă exterioară şi o hală interioară folosite pentru antrenamentul zilnic al cailor - în funcţie de anotimp, dotate cu obstacole pentru competiţii, şi plimbătoare manuale şi electrice.

Complexul a fost ianugurat în 2016 în urma unei investiţii de 1.5 milioane de euro demarată de Simion Mureşan, unul dintre acţionarii companiei Electrogrup.

Aici funcţionează o şcoală de echitaţie, dar şi o pensiune ce poate găzdui 50 de cai cu posibilitate de extindere a capacităţii până la 90-100 de locuri şi unde, fiecare cal beneficiază de alimentaţie şi de medicaţie specifică, sub supravegherea unui medic veterinar.

Comenteaza