Update Foto IMPACT între trei mașini pe Vâlcele-Apahida. Una a ajuns în șanț/ Femeie prinsă între fiarele mașinii

IMPACT între trei mașini pe Vâlcele-Apahida. Una a ajuns în șanț/ Femeie prinsă între fiarele mașinii
IMPACT între trei mașini pe Vâlcele-Apahida. Una a ajuns în șanț
IMPACT între trei mașini pe Vâlcele-Apahida. Una a ajuns în șanț
IMPACT între trei mașini pe Vâlcele-Apahida. Una a ajuns în șanț
IMPACT între două auto pe Vâlcele-Apahida. Una dintre mașini a ajuns în șanț

Un accident de circulație a avut loc pe centura Vâlcele-Apahida. 

Potrivit ISU Cluj, accidentul s-a produs în zona OMV de pe centura Cluj-Apahida. Mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat la fața locului. 

UPDATE: Potrivit ISU Cluj, apelul de urgență a venit în jurul orei 9:30, iar în accident au fost implicate trei autoturisme. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare.

"Într-o mașină se afla o femeie care a primit îngrijiri medicale din partea ambulanței SAJ. În paralel, pompierii au stabilizat autoturismul și au extras în siguranță persoana. Mai exact, a fost vorba despre o femeie de 52 de ani, conștientă și cooperantă. În cele din urmă, victima a fost transportată la spital", au precizat reprezentanții ISU Cluj.

"Evenimentul a fost sesizat în jurul orei 09.00, iar din primele cercetări efectuate la locul accidentului rutier rezultă faptul că un conducător auto în vârstă de 36 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa în direcția Cluj-Napoca, ar fi acroșat autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla o femeie, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Ulterior, autoturismul femeii a fost proiectat într-un altul, condus în aceeași direcție de mers", a informat IPJ Cluj.

Conform polițiștilor, testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Comenteaza