Update Foto Patru răniți după un impact între un excavator și un microbuz. Unul dintre șoferi, cu permis necorespunzător

Patru răniți după un impact între un excavator și un microbuz. Unul dintre șoferi, cu permis necorespunzător
accident cetan
accident cetan
accident cetan

Un accident de circulație în care au fost implicate un miocrobuz și un excavator, a avut loc în comuna clujeană Vad.

UPDATE 2: Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers din partea buldoexcavatorului. În plus, polițiștii au constatat că șoferul vinovat nu deține permis corespunzător categoriei. 

"Două autovehicule implicate pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers din partea buldoexcavatorului. Ambii conducători auto din comuna Vad. Patru femei, pasagere în microbus, rănite cel mai probabil ușor. Două au rămas internate în spital. Conducătorul buldoexcavatorului cu permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul", a precizat IPJ Cluj.

UPDATE 1: "Au fost consultate de către echipajele SAJ opt ocupanți din microbuz, dintre care doi au fost tarnsportați la spital, cu afecțiuni ușoare, iar suplimentar de cele precizate anterior, încă o persoană a plecat spre spital, înaintea sosirii echipajelor de intervenție, cu un autoturism particular", transmite ISU Cluj.

__________________________

Trei persoane au fost rănite în accidentul care s-a produs, în Cetan, comuna Vad, în jurul orei 10:40, pe DJ109, între un buldoexcavator și microbuz. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. 

"Pompierii, sosiți la locul evenimentului, au găsit un microbuz și un autoexcavator avariate. Ocupanții erau ieșiți din acestea, iar în aceste momente sunt două persoane din microbuz care primesc primul ajutor calificat. Nu au fost solicitate forțe suplimentare în sprijin", precizează ISU Cluj.

 

Comenteaza