Câți bani au făcut doi tineri din Cluj care au închiriat cabane care nu există

Câți bani au făcut doi tineri din Cluj care au închiriat cabane care nu există
| Foto: turismmarisel.ro

Polițiștii din Cluj au efectuat 6 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune. Doi tineri, de 20 și 28 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. 

 

Cele 6 percheziții au fost făcute în București, Râmnicu Vâlcea și în județul Argeș.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în perioada 31 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021, suspecții ar fi publicat anunțuri atractive pe diferite site-uri, în care ofereau spre închiriere cabane care, susțineau ei, s-ar fi aflat în zone turistice din județele Cluj, Alba și Hunedoara.

Au reușit să păcălească mai multe persoane, de la care au încasat aproximativ 23.000 de lei. De asemenea, pentru încheierea contractelor de închiriere a spațiilor de cazare, tânărul de 28 de ani s-ar fi folosit de identități false.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat telefoane mobile, mai multe cartele de telefonie, laptop-uri și suma de 2.000 de lei.

Cei doi indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore.  La acţiune au participat și poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea şi Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti.

 

 

Comenteaza