În lipsa zăpezii, la Cluj avem peisaje de iarnă realizate din... plastic. Unde le poti admira

În lipsa zăpezii, la Cluj avem peisaje de iarnă realizate din... plastic. Unde le poti admira
| Foto: Facebook / Asociația Brickenburg

Muzeul Etnografic al Transilvaniei și Asociația Brickenburg organizează, în perioada 20-22 ianuarie, o expoziție cu lucrări originale realizate din piese LEGO, care înfățișează peisaje și scene de iarnă.

Evenimentul se adresează persoanelor de toate vârstele. Lucrările expuse sunt creațiile membrilor Asociației Brickenburg.

Tematica de iarnă din cadrul colaborării dorește să ofere vizitatorilor o parte din magia anotimpului hibernal și să înlocuiască cu figurine și peisaje realizate din LEGO lipsa zăpezii din acest sezon.

„Atelierul de construcție va fi prezent, publicul de orice vârstă având posibilitatea ca pe parcursul evenimentului să realizeze propriile lucrări din piese LEGO). De asemenea, doritorii se vor putea implica in activitățile Toy Photo care vor avea loc pe parcursul evenimentului.

Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtând vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi”, transmite Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Începând de vineri, 20 ianuarie și până pe 22 ianuarie, cei interesați pot vizita expoziția în locația muzeului, pe strada Memorandumului, nr.21. Prețul unui bilet este 5 lei.

Programul de vizitare:

  • vineri și sâmbătă, de la ora 10:00, până la 18:00.
  • duminică, de la ora 10:00, până la 17:00.

Articol de Nicușor Mitrea

Comenteaza