În plin scandal al diplomei de licenţă, Seplecan a fost la Palatul Cotroceni GALERIE FOTO

În plin scandal al diplomei de licenţă, Seplecan a fost la Palatul Cotroceni GALERIE FOTO
În plin scandal al dezvăluirilor despre diploma de licenţă a preşedintelui CJ Cluj, Mihai Seplecan, acesta s-a fotografiat în curtea şi în interiorul Palatului Cotroceni, reşedinţa preşedintelui României.

Fotografiile au fost postate de Mihai Seplecan pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook, şi sunt datate 25 noiembrie 2015.

Fotografiile nu sunt însoţite de alte comentarii ale şefului judeţului. În niciuna nu apare însă însoţit de preşedintele României, Klaus Iohannis, cu care are asemenea fotografii, făcute în trecut.

Contactat de ZIUA de CLUJ şi întrebat dacă s-a întâlnit cu preşedintele Iohannis şi ce a discutat cu acesta, Mihai Seplecan s-a rezumat să spună doar că nu comentează în nici un fel.

ZIUA de CLUJ a publicat în 23 noiembrie un document al conducerii Universităţii Spiru Haret din Bucureşti, în care se afirma „„Diploma de licenţă Seria D, nr. 0115367, pe numele absolventului Szeplekan S. Mihai nu a fost eliberată de Universitatea Spiru Haret Bucureşti" şi că „diploma este contrafăcută şi prezintă date neconforme realităţii."

O zi mai târziu preşedintele CJ Cluj, Mihai Seplecan, a reacţionat printr-un comunicat de presă, în care afirma printre altele:

„Nu cedez la șantaj și can-can de presă, am să îi deranjez în continuare. A trebuit să devin președinte al CJ Cluj și să intru în coliziune directă cu cei care au tot interesul să li se acopere urmele și faptele pentru care ciraci de ai lor sunt cercetați penal, pentru a afla că sunt interlop, analfabet, proxenet. (...)Azi aflu că mi-am falsificat studiile. Ieri mi se făcea denunț penal că vreau să-mi curgă motorină în buzunare. Sunt convins că după ce nu le va merge și cu această mizerie azvârlită în presă și nu au să scape de mine, mâine am să aflu că sunt violator, au să îmi producă un certificat de nebun și au să inventeze alte și alte mizerii. Și toate astea mi se întâmplă numai de când nu am răspuns comenzilor politice, numai de când nu am acceptat jocurile lor murdare pentru a semna și acoperi cu semnătura mea mizeriile pe care le-au lăsat în urmă la toate proiectele și câte alte mizerii cu care s-au tocat degeaba pentru clujeni, nu pentru buzunarele lor și a clicii din spatele lor, milioane de euro. Sunt disperați."

Mihai Seplecan nu a oferit încă explicaţii cu privire la ceea ce reclamă concret conducerea Universităţii Spiru Haret şi nici la cine se referea în acel comunicat.

 

Comenteaza