Înainte de a fi numiţi cetăţeni de onoare, moţii salvatori i-au vizitat pe medici la spital VIDEO

Înainte de a fi numiţi cetăţeni de onoare, moţii salvatori i-au vizitat pe medici la spital VIDEO
Cei trei moţi salvatori din Munţii Apuseni au primit astăzi titlul de cetăţean de onoare al judeţului Cluj. Emoţionaţi, cei trei bărbaţi care au ajuns primii la supravieţuitorii accidentului aviatic au spus că îşi vor pune plachetele cu titlul de onoare la loc de cinste. Înainte de a primi distincţiile, moţii salvatori le-au făcut o vizită celor patru medici care se află încă internaţi la Spitalul de Urgenţă din Cluj.

Extrem de emoţionaţi, cei trei moţi au spus că nu au salvat viaţa victimelor pentru vreo distincţie, ci pentru că aşa au fost învăţaţi, să îi ajute pe cei care au nevoie.

Înainte de a primi distincţiile, moţii salvatori le-au făcut o vizită celor patru medici internaţi încă la Spitalul de Urgenţă din Cluj. Pe copilot nu l-au putut vedea, însă, pentru că se afla în operaţie.

Nu doar moţii au primit distincţii. Autorităţile judeţene au oferit diplome de onoare şi medicilor care îi îngrijesc pe supravieţuitorii accidentului aviatic din Munţii Apiseni, dar şi membrilor din echipajele SMURD care i-au preluat pe răniţi de la locul accidentului.

Reporter: Ancuţa Stăvar
Imagine: Călin Fedeleş

Comenteaza