Încă o alertă de călătorie pentru Grecia. Vizate, mai multe insule

Încă o alertă de călătorie pentru Grecia. Vizate, mai multe insule

Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie pentru Grecia ca urmare a riscului ridicat de incendiu de vegetație pe fondul vântului și al temperaturilor ridicate.

Ministerul de Externe avertizează românii care se află sau călătoresc în Grecia, că, începând cu 6 august, în insula Creta şi în zona Dodecanez există un risc ridicat de incendiu de vegetaţie, respectiv de gradul 4 şi 5.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Secretariatul General de Protecţie Civilă avertizează că, pe fondul temperaturilor ridicate, există un risc ridicat de incendiu de vegetaţie (grad 4 din 5), începând cu data de 6 august 2019, pentru insula Creta şi insulele Dodecanez”, transmite MAE.

Românii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României în Republica Elenă: +302106728879 şi cel al oficiului consular la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

Comenteaza