Încă o lună până la concertul Thirty Seconds To Mars din România VIDEO

Încă o lună până la concertul Thirty Seconds To Mars din România VIDEO
Trupa americană Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oară in România, în data de 5 iulie 2014, într-un concert exploziv la București. “Vom cânta atât piese de pe cel mai recent album, cât și de pe This is War, A Beautiful Lie si Welcome To the Universe", promite solistul Jared Leto.

Thirty Seconds To Mars şi-a consolidat reputaţia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album "LOVE LUST FAITH + DREAMS" şi în Romania: "Europa a devenit o a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars şi suntem extrem de încantaţi să revenim pe acest continent, pentru o noua aventură", spune Jared Leto. "Călătoria noastră în jurul lumii continuă cu ceea ce va fi cel mai mare şi mai provocator turneu de până acum".

LOVE LUST FAITH + DREAMS

Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH + DREAMS - albumul ce dă și numele turneului - a înregistrat un succes masiv în intreaga lume, clasându-se pe locul cinci în topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia și Polonia, și pe locul șase in SUA și Canada.

Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars - This is War - a doborât recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodată de o trupa rock, intrând in Guinness World Record. Trupa a concertat fără întrerupere timp de doi ani, în 60 de ţări de pe șase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de persoane.

Despre Thirty Seconds to Mars

Trei băieţi simpli au ajuns să influenţeze o întreagă generaţie! Formată în 1998 de Jared Leto și fratele său Shannon, 30 Seconds to Mars părea un mic proiect de familie. Lucrurile s-au pus repede în mișcare. Trupa l-a contactat pe Bob Ezrin, pe care îl admira pentru lucrul împreună cu Pink Floyd, Kiss și Alice Cooper, și au început înregistrările la albumul de debut. Chiar înainte de lansarea albumului se dăduse vestea că 30 Seconds to Mars are un "sound" plin de adrenalină, îmbinat cu chitări puternice, sintetizatoare și partituri surprinzătoare de voce, încât Puddle of Mud i-a invitat să cânte în deschiderea concertelor lor în primăvara lui 2002, deși erau niște necunoscuți și nimeni nu le ascultase muzica la radio.

Apărut în august 2002, albumul de debut "30 Seconds to Mars" a adus un suflu proaspăt în curentul muzical. Piesele au multe fațete și jonglează conceptual cu teme precum explorarea, descoperirea, dar și evadarea. Albumul s-a vândut în puțin peste 100.000 de exemplare.

Al doilea album este, "A Beautiful Lie", care a fost lansat în data de August 30, 2005. Pe April 29, 2007, formatia a avut o performanță live la MTV Australia Video Music Awards, unde ei au mai fost nominalizați la alte trei categorii , câstigând "Best Rock Video" si "Video of the Year" pentru "The Kill".

"This is War" este cel de-al treilea album al trupei, lansat în 8 decembrie 2009. A ajuns pe locul 18 în Billboard 200.

Trupa mai are un atu foarte puternic, pe Jared Leto, care la 42 de ani, a cucerit lumea cineastă cu rolul sau din filmul "Dallas Buyers Club" pentru care a primit Globul de Aur şi premiul Oscar pentru "Cea mai buna interpretare secundară masculină". Totuşi, formaţia nu se folosește de faima acestuia pentru promovarea trupei.

Concertul de la Bucureşti va vea loc în data de 5 Iulie 2014, la Romexpo. Este organizat de către Marcel Avram şi East European Production în colaborare cu D&D East Entertainment: "Ne-am dorit foarte mult sa bifăm România pe harta turneului mondial al faimoasei trupe americane. Suntem fericiţi să oferim din nou publicului românesc ocazia de a trăi o altă experienţă unică live alături de una dintre cele mai apreciate trupe ale momentului pe plan internaţional", a declarat General Managerul D&D East Entertainment, Denise Săndulescu.

Biletele, cu preţuri între 150-300 de lei, sunt puse în vânzare în reteaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Pachetele Vip pot fi achiziţionate de pe www.adventuresinwonderland.com.

În 14 februarie 2014, solistul trupei 30 Seconds to Mars a postat o fotografie cu Salina din județul Cluj pe contul său de Twitter, descriind-o ca fiind o "peșteră a minunilor".


Etichete
Comenteaza