Încă o razie anti-COVID cu amenzi de zeci de mii de lei. Luate la control, autobuzele, terasele și magazinele din Cluj

Încă o razie anti-COVID cu amenzi de zeci de mii de lei. Luate la control, autobuzele, terasele și magazinele din Cluj

Polițiștii clujeni au acționat miercuri pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării mobile Ștefan Cicio Pop, poliţişti locali, și reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, au continuat, miercuri, activitățile în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

Conform IPJ Cluj, peste 600 de forțe au acționat în sistem integrat, fiind controlate zonele aglomerate, societăți comerciale, baruri, terase și săli de jocuri de noroc, de pe raza întregului județ. În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate peste  1.640 de persoane și au fost verificate peste 146 de societăți comerciale. Totodată, au fost oprite pentru control 201 mijloace de transport persoane, fiind verificat modul în care, sunt respectate măsurile de protecție pentru prevenirea răspândiri virusului COVID-19. Nerespectarea măsurilor instituite în contextul pandemiei de Coronavirus au condus la aplicarea unui număr de 179 sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.100 de lei.

Comenteaza