Foto Încă un accident cu o motocicletă și o mașină în județul Cluj. Un bărbat a fost dus la spital

Încă un accident cu o motocicletă și o mașină în județul Cluj. Un bărbat a fost dus la spital
| Foto: ISU Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Cuzdrioara.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă și un echipaj SMURD. Echipajele operative au găsit o motocicletă avariată, din care se scurgea combustibil.

Un bărbat, respectiv conducatorul motocicletei, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD. Ulterior, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare era conștient și cooperant, însă prezenta mai multe suspiciuni de traumatisme.

Pompierii au acordat primului ajutor calificat bărbatului și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de carburant din motocicletă”, a transmis ISU Cluj.

Cum s-a produs accidentul

„La data de 14 august a.c., in jurul orei 18.30 polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN17, în localitatea Cuzdrioara.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o tânără, de 24 de ani, din județul Cluj, care circula cu autoturismul înspre municipiul Dej, s-ar fi angajat într-o depășire, intrând în coliziune cu o motocicletă care circula pe același sens de mers.

În urma coliziunii, conducătorul motocicletei, respectiv un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Sibiu, a suferit leziuni, fiind preluat de echipajul medical și transportat la spital.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza