Încă un accident la Cluj: trei mașini implicate, opt persoane rănite FOTO

Încă un accident la Cluj: trei mașini implicate, opt persoane rănite FOTO
Accidentul rutier s-a produs vineri seara pe Bulevardul Muncii din Cluj, în urma coliziunii opt persoane fiind rănite.

Incidentul rutier care a avut loc vineri seara pe B-dul Muncii și în care au fost implicate trei autoturisme s-ar fi produs după ce unul dintre șoferii care se deplasa cu autovehiculul pe sensul de mers spre Apahida, ar fi schimbat banda fără să se asigure, fiind acroșat de o mașină care venea din spate.

Conform IPJ Cluj, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 21.00, când "un conducător auto care circula pe B-dul Muncii, pe prima bandă de mers, înspre Apahida, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație intrând în coliziune cu un autovehicul care a fost proiectat pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul".

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș, în accidentul rutier au fost implicate trei autovehicule, "opt persoane au fost asistate medical, o persoană a fost încarcerată, în stare stabilă, iar din cele opt persoane asistate, doar patru au fost transportate la spital. S-a intervenit cu 3 autospeciale, 2 ambulanțe SMURD. Au mai participat și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță a Județului Cluj".

Comenteaza