News alert Încă un deces la Cluj. O femeie de 77 de ani

Încă un deces la Cluj. O femeie de 77 de ani

Încă un deces al unui pacient de la Cluj a fost anunțat de autorități. Este vorba despre o femeie în vârstă de 77 de ani. 

Aceasta a fost internată în 7 aprilie în Spitalul Municipal Cluj și a fost transferată în aceeași zi în Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Sectia ATI. Aceasta a fost testată pentru infecția cu COVID-19, iar testul a confirmat în 8 aprilie infectarea.

Femeiea avea condiții medicale pre-existente: obezitate, diabet zaharat. HTA. Bloc AV, cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă cronică clasa NYHA III. Decesul a survenit în 27 aprilie.

Este al doilea deces anunțat astăzi de autorități la Cluj. Primul caz este cel al unei doctorițe în vârstă de 70 de ani din Brad,  transferată în 8 aprilie la un spital din Cluj-Napoca. Este al treilea medic care a murit infectat cu noul coronavirus, după ce luni a fost anunţat decesul unei doctoriţe din Botoşani, depistată cu COVID-19, iar săptămâna trecută a murit un medic din Constanţa.

Potrivit informării Grupului de Comunicare Strategică, până în prezent bilanțul total al deceselor în România a ajuns la 663.

Etichete
Comenteaza